2016-2017 ERASMUS STAJ HAREKETLİLİĞİ SONUÇLARI

Değerli Öğrencilerimiz,

2016-2017 Erasmus Staj Hareketliliği Sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz.  Lütfen sonuçlarla birlikte, aşağıdaki açıklamaları da dikkatlice okuyunuz.

1- Seçilen adaylar iki ay için hibe ile desteklenmek üzere seçilmişlerdir.

2- Yedek kalan adaylar, hibesiz olarak yararlanmayı talep ederlerse, fakülte/enstitü koordinatörlerinin onaylayacağı bir dilekçe ile Koordinatörlüğümüze en geç 3 Mayıs 2017 tarihine kadar başvurabilirler. Hâlihazırda yerleşmiş olan adayların, yeniden başvuruda bulunmaları kabul edilmeyecektir.

3- Oluşabilecek maddi hatalara karşın, sonuçların ilanını takiben 03/05/2017 günü mesai saati -17:00- bitimine kadar adayların dilekçe ile itirazda bulunmaları mümkündür. Telefon ya da e-posta ile yapılan itirazlar değerlendirilmeye alınamayacaktır. Açıklanan sonuçlar, itirazların değerlendirilmesini takiben kesinlik kazanacaktır.

4- Katılımcılar için faaliyet öncesi düzenlenecek “oryantasyon” etkinliğinin günü ve yeri ayrıca duyurulacaktır.

5- Katılımcılar, bundan sonraki işlem basamakları için “Staj hareketliliği yol haritasını” dikkatle incelemelidir.

6- Seçim sonuçlarına “app.int.cbu.edu.tr” portalına giriş yapılarak da erişilebilir.

7- Lütfen duyurular sayfamızı ve “app.int.cbu.edu.tr” portalına kayıt için kullanılan e-posta adreslerinizi sıkça kontrol ediniz. Tüm bilgilendirmeler için e-posta adresinize iletilecektir.

8- Erasmus staj hareketliliğine seçildiği halde, sonradan faaliyete katılmaktan vazgeçen adaylar, “feragat” dilekçelerini 3 Mayıs 2017 tarihleri arasında Koordinatörlüğümüze iletmeleri halinde, gelecek Erasmus seçimlerinde -10 puan uygulamasından muaf olacaklardır. Bu tarihten sonra Erasmus hakkından vazgeçen adayların, müteakip başvurularında toplam puanlarından 10 puan düşülecektir.

9- Seçilen adayların Üniversitemizde yürütecekleri işlemlere ilişkin yol haritasına Erasmus Giden öğrenci linkinde bulunan “Belgeler ve Formlar” bölümünden erişebilirsiniz
(http://cbuadmin.cbu.edu.tr/db_images/site_800/file/erasmus-staj---new-horizons-yol-haritasi-4204TR.doc )

2016 - 2017 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuru Sonuçları için tıklayınız.

Saygı ile duyurur, başarılar dileriz.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü