1 Mart 2017 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulumuz tarafından gerçekleştirilen 2017 Erasmus Yabancı Dil Sınavlarının sonuçları aşağıda listelenmiştir.

Erasmus 2017 Yabancı Dil Sınavı Sonuçları

Bu sınavlara girmiş olan öğrencilerimizin puanları, sisteme otomatik olarak yüklenecektir. Öğrenciler puanlarını başvuru sisteminden de kontrol edebilirler. Erasmus Yabancı Dil Sınavı sonuçları, sınavın yapıldığı tarihten itibaren iki (2) yıl süre ile 1 Mart 2019 tarihine kadar geçerlidir.

Merkezi yabancı dil sınavına girmeyip başka bir geçerli dil puanını kullanmak isteyen adaylar, sistemden ilgili dil puanı seçeneğini ve puanını girmelidirler. Ayrıca bu puanı gösteren belgelerini, başvuru belgelerine eklemelidirler. Kabul edilen diğer puan türleri; YDS, E-YDS, KPDS-ÜDS(son 5 yıl içinde alınmış), CPE, CAE, TOEFL iBT, PTE Akademik şeklindedir.

Saygı ile duyurulur.

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ